witam
potrzebóje szybkiej porady . kupiłem octavie tdi clasic 2006 przebieg 125000km , problem jest w tym ze na wolnych obrotach cos chrobocze , prawdopodobnie w skrzyni.
[znajomy stwierdził ze padlo łozysko.] , po wcisnieciu spszęgła dzwiek ustaje .
czy ktos wie jaka jest cena za czesci lub lepiej wymienic całą skrzynie , jak znacie jakis sklep lub szrot to prosze o wiadomosc
czyli najlepiej rozebrac skrzynie i zobaczyc co jest , bo mnie koles nastraszył ze lepiej kupic inną bo łozysk nie dostane podkreslam ze nie mieszkam w polsce a tutaj mozna kupic w sklepie samoch. żarówki, a w servisie cena razy 5
czyli najlepiej rozebrac skrzynie i zobaczyc co jest , bo mnie koles nastraszył ze lepiej kupic inną bo łozysk nie dostane podkreslam ze nie mieszkam w polsce a tutaj mozna kupic w sklepie samoch. żarówki, a w servisie cena razy 5
Kolego, koleś jest cymbałem i tyle. Kto da Ci gwarancję, że w nowej skrzyni będzie lux łożysko??
Dogadaj się z kimś z forum, podaj mu numer i rozmiar łożyska, wpłać pieniądze na konto i czekaj na paczkę z łożyskiem. Jest tu kilku gości co handluje gratami do Octy.
Komentarz